Technical Diving

SSI Technical Diving: Extended Range! Ga dieper. Verder. Langer. 

DiveSenses biedt zowel de XR Programma's als de XR Instructor Programma's aan.
Lees hier verder voor de XR Professional programma's

Ben jij al eens richting de 40 meter diepte geweest? of misschien iets dieper?
Ben jij al een keer een cavern in geweest, of misschien zelfs een grot?
Ben jij al een keer bijna op de nultijd geweest, of misschien zelfs over jouw nultijd?

De SSI Extended Range opleidingen geven jou de juiste opleiding en tools om veilig jouw grenzen te verleggen, dieper te gaan, grotten in te gaan en over de niet-decompressie grenzen te gaan. In het programma doe je de nodige kennis en ervaring op om zelfstandig met je buddy deze duiken te plannen en uit te voeren.

De instap programma's van het Technische duiken van SSI zijn voor jou ontwikkeld. Zoek je de spanning op van het diepe duiken, voorbij de recreatieve duiklimieten, natuurlijk met langere bodemtijden, of wil je diepe riffen en wrakken ontdekken. Stap dan nu in.

Je kunt starten met jouw eigen recreatieve duikuitrusting, aangevuld met een aantal onderdelen als een extra duikfles, stage, om veilig jouw decompressie stops te houden. Je start met een zuurstof mengsel van 50% tot in de Extended Range al met 100% zuurstof. Dit mag je al vanaf dat je 16 jaar oud bent.

SSI geeft jouw de mogelijkheid geleidelijk jouw duikuitrusting uit te breiden tot de Extended Range Total Diving System. Bij DiveSenses kun je wat je nog niet zelf hebt, eerst huren en uitproberen. De SSI definities van de uitrusting lees je hier.

Wil je jouw eigen Extended Range Total Diving System? Vraag jouw offerte op maat. Wij bieden de merken APEKS, Halcyon, OMS en Shearwater.