DiveSenses voordelen

Voordelen Duikschool en Duikcentrum DiveSenses

DiveSenses is gevestigd op de Galderse Meren in Breda in Nederland 

Persoonlijke aandacht vinden wij zeer belangrijk. Per Instructeur zijn er maximaal 2 cursisten in het buitenwater. De groepsgrootte is maximaal 4.

Onze opleidingen kunnen in zeer kort tijdsbestek gevolgd worden, wil jij meer aandacht of privéles, dan kunnen wij jou dat zeker geven. Kom gerust langs en praat over jouw wensen. Zo kun je jouw Open Water Diver brevet in 3 dagen halen.

Verblijf bieden we aan in verschillende hotels voor een zeer gunstig tarief. Ook kun je verblijven bij Vander Valk Princeville in Breda. Op camping Liesbos kun je ook kamperen met jouw eigen tent. Dat maakt het mogelijk uit alle prijs categorieën te kiezen voor jouw verblijf.

DiveSenses membership. Als gast van DiveSenses word je automatisch member. Dit geeft je voordelen op opleidingen, verblijf, reizen, aanschaf van jouw duikuitrusting en nog veel meer.

Alle opleidingen van DiveSenses zijn overdag. Elke dag zijn we open. De opleidingen gaan altijd door en als er meer cursisten zijn, worden er meer Duik Instructeurs ingezet. Door de optimale logistiek kunnen we opleidingen zeer snel aanbieden terwijl natuurlijk de kwaliteit garant staat.

Het DiveSenses Instructeurs Team is er helemaal voor jou. We staan garant voor onze kwaliteit en natuurlijk voor 100% FUN in onze opleidingen.