DiveSenses

DiveSenses - Duikschool in Breda - SSI Instructor Training Center - PADI DiveCenter

Al ruim 16 jaar laten we jullie kennis maken met de mooie wereld onder water. 

DiveSenses is jouw SSI Instructor Training Center, voor al jouw duikopleidingen, van beginner tot SSI Duikinstructeur en verder.
DiveSenses is ook jouw PADI Divecenter en biedt alle recreatieve PADI Duikopleidingen aan.

De duikmaterialen waar je in duikt tijdens jouw duikopleidingen zijn van de top merken. In de duikwinkel kun je naar hartenlust rondkijken en je laten adviseren door jouw instructeur over de beste duikuitrusting voor jou. En het mooie is, je kunt het al uit proberen in jouw opleiding.

Uniek is het leren duiken in 3 dagen. In een weekend vrijdag-zaterdag-zondag haal je je Open water diver brevet. Ook kun je kiezen voor de midweek van dinsdag-woensdag-donderdag.

Je vindt het Duikcentrum op camping Liesbos in Breda. In België bieden we ook opleidingen aan in Zilvermeer Mol, Todi in Beringen en Nemo33 bij Brussel. Ook duiken we regelmatig in Duitsland in de diepe zwembaden die speciaal voor duiken gemaakt zijn.

DiveSenses duikt onder andere in de Galderse Meren in Breda en de Nionolas in Raamsdonksveer, unieke locaties in Nederland door het bijzonder goede zicht. De prachtige Galderse Meren geven ons de mogelijkheid zowel zwembad als buitenwater duiken op locatie te geven. Een geweldige sensatie voor al jouw zintuigen.

Voor het zwembad maken we ook gebruik van Recreatieoord De Warande in Oosterhout en mogelijk andere zwembaden in Breda en omgeving.

Als je jouw duikbrevet gehaald hebt, duik je met ons mee door heel Nederland en daarbuiten. Elke maand bezoeken we de verschillende duikstekken zodat je jouw duikervaring kunt uitbreiden met zoet en zout water, met of zonder stroming, bij daglicht of in het donker en nog veel meer.