Gastenboek

Bericht toevoegen
Evelien & Erwin
31-07-2011
In het week van 23 juli beide ons OpenWater brevet gehaald! Geweldige cursus! Bedankt Ronald, Roy, Frank en Hilde nu gaan we er volop van genieten...

Groetjes
Judith van Loon
31-07-2011
Topdagen gehad bij DiveSenses in juni. Mijn zoon OpenWater gehaald, ik een review na 15 jaar niet duiken. Professioneel, goede sfeer, prima materialen. Dank!
Joyce
29-07-2011
Afgelopen weekend Open water gehaald.. Bedankt Frank, Roy, Ronald en Hilde! Zonder jullie was het niet gelukt! :)

Nu genieten!
Roel
25-07-2011
Afgelopen weekend, samen met mijn vriendin, mijn OWD gehaald! Intensief maar ontzettend gezellig. Mede door de expertise van de instructeurs en gezelligheid van de groep een geslaagd weekend!

Frank, Hilde, Ronald en Roy (als onze instructeur) bedankt!
Wilbert Jeuken
22-07-2011
Vorige week in twee dagen samen met mijn broer Twan het OWD en Nitrox brevet gehaald. Dank aan Frank, Tom, Jeroen en Hilde voor twee ontzettend leuke dagen!
Nico
20-07-2011
Het DiveSenses team: Hilde, Jan, Jeroen en speciaal jij Frank als mijn instructeur moet ik bedanken voor een geweldig weekend, waarin niet alleen de basics van het veilig
duiken mij is bijgebracht (OWD) maar dat daarmee voor mij ook een deur naar een fascinerende wereld en nieuwe mogelijkheden is geopend.
Twan Jeuken
17-07-2011
Vrijdag en zaterdag in twee dagen mijn OWD en verrijkte lucht brevet gehaald. Frank, Tom, Jeroen en Hilde heel erg bedankt voor de goede begeleiding, en met name voor twee hele leuke dagen!
janice en anne
17-07-2011
We hebben een super weekend gehad en zijn een PADI brevet rijker! Edgar was onze instructeur, bedankt voor alles. Ook de rest van het team bedankt voor de goede begeleiding en duidelijke instructie!
Frank en Nicole
14-07-2011
Hi Petra en de rest van het team,
Met veel plezier hebben we ons Open Water en Advanced Open Water brevet bij jullie gehaald. Het voelde elke keer weer als vakantie of weekendje weg. Bedankt voor jullie professionele, gezellige en motiverende begeleiding en instructie(vooral als het even tegen zat!). Petra, Tom, Edgar, Jan en Linda en de rest, jullie zijn top! We gaan zeker aan jullie denken als we in de Rode Zee liggen te dobberen ;-)

Groeten en zeker tot ziens,
Frank en Nicole
Guido Leurs
14-07-2011
Gisteren mijn PADI Open Water bij DiveSenses afgerond in twee dagen. Tom en Frank waren als instructeurs echt super! Zeker een aanrader om een cursus bij DiveSenses te volgen.
Bedankt team van DiveSenses, en ik kom zeker nog eens terug!!

Groeten, Guido
Leo
08-07-2011
Samen met Rens en Bart vorig weekend van Jan Padi les gehad. Fantastisch! Iedereen kan met een gerust hart zijn kinderen aan hem toevertrouwen zodat ze heel goed duikles gaan krijgen. bedankt Jan. We denken aan je als we in tropische wateren liggen.
Dimitri en Charlotte
08-07-2011
Top-team!! Was een gezellig weekend. Op naar Advance...
Martin Pijnenborg
07-07-2011
Jan is de man die perfect PADI-lessen geven kan! ;-)

DiveSenses nogmaals bedankt voor dit fantastische weekend en het behalen van mijn Padi open water brevet!
Esther
03-07-2011
Hoi Petra, dank voor de fijne IDC. Samen met John en Sven heb je me alles meegegeven om het IE goed door te komen. En nu ben ik PADI instructeur, leuk! Lets keep on diving! Hartelijke groet, Esther
David & Rachel
28-06-2011
Het was een heel gezellig, leerzaam en vooral vermoeiend weekend. Maar zonder twijvel de moeite waard. Met onze Padi open water opzak zullen we iig nooit meer een vakantie boeken zonder te kijken naar de locale duikmogelijkheden. Bedankt Linda, Jeroen, Ton en Petra. And a special thanks to Linda ;-) ...je lessen en uitleg waren super.
Gaston
24-06-2011
Beste Jeroen, super bedankt voor 2 leuke (erg belangrijk!) en leerzame dagen. Jammer dat je je saxofoon ergens bij het plateau bent verloren. Als Hilde haar frikandel op heeft kan ze misschien helpen zoeken. Enne.... Petra; ik hoorde hele mooie (bouw)plannen, hoop dat directie BB dat snapt, dan kom ik nog even langs met een flesje bubbels (M&C).
Werner Heß
23-06-2011
Druk maar mooi weekend om de open water diver test te doorstaan.
Met dank aan Wilco en Jeroen in het overtuigende zicht van ca 1m veel lol gehad.
Bedankt en nu op naar meer...
Mark Lobbezoo
19-06-2011
2 weken geleden hebben mijn buddy Thomas en ik ons advanced open water diver gehaald onder begeleiding van Jeroen. Het waren twee geweldige dagen met 5 duiken verspreid over 3 verschillende wateren!! Wij komen zeker nog een keertje terug;-)

Groetjes,
Mark & Thomas
Linh
19-06-2011
Yes, mijn Open Water gehaald met dank aan Divesenses! Heeeeeel erg bedankt voor alles aan het geweldige team :).
Michiel van den Donker
15-06-2011
Ook in het weekeinde van 11 juni aan de Open Water meegedaan. Het was een geweldige ervaring! Met zowel Steven, Edgar als Petra als instructeurs meegedoken en allemaal nemen ze goed de tijd voor vragen en legden het duiken goed uit. Het was een gezellig en leerzaam weekeinde. Bedankt Hilde ook voor de hulp achter de schermen.

Groetjes Michiel