Gastenboek

Bericht toevoegen
Petra
21-12-2011
Petra bedankt voor de superleuke middag en de foto`s die je habt doorgestuurd. De jarige vond het zijn leukste feestje ooit. Iedereen was enthousiast. Ga zeker reclame voor jullie maken, nogmaals bedankt
Inge
15-12-2011
Hoi wat een geweldig feestje was dit. De kinderen raken er niet over uitgepraat. Jeroen geweldig hoe je om bent gegaan met degene die schrik hadden complimenten.
Anita
19-11-2011
Hoi hoi,
Ik wil Petra hartelijk danken voor het leuke feestje. Onze zoon Robbin heeft met zijn vriendjes zijn verjaardag bij jullie gevierd en ze raakten maar niet uitgesproken over de duikles. Ze hebben ontzettend genoten. Ik kan jullie aan iedereen aanraden als ze eens een ander kinderfeestje dan normaal willen. Nogmaals bedankt.
Bart en Désirée
18-11-2011
Hallo Petra en crew,
het is al weer een paar maanden geleden dat we bij jullie ons Open Water brevet hebben gehaald.
Ondertussen zijn we in Egypte wezen duiken; het was geweldig en we willen jullie heel hartelijk bedanken voor de ervaringen die we zo hebben kunnen opdoen; voor ons gaat het zeker verder!
Thanks!
Bart en Desi
Nick Quaytaal
14-11-2011
He Tommy, bedankt voor je goede onderricht man!!
je hebt mij vertrouwen gegeven in het onder water zijn, dat is erg prettig!!
groet, Nick met brevet!
Lianda Buys
03-11-2011
Hoi Petra,

was ik nog ff vergeten.Maar de foto's zijn superleuk geworden.

Groetjessssss
Lianda Buys
03-11-2011
Hoi Petra,

De kids hebben gistermiddag een geweldig leuk feestje gehad.Ze vonden het allemaal super.Een hele nieuwe ervaring rijker.Hartelijk dank voor je goede zorgen en waarschijnlijk tot nog een keer.

Groetjes Johan,Lianda,Iñigo&Tiago Buys.
Annemiek
31-10-2011
Dag Hilde, Petra, Jeroen en Wilco,
allereerst heel erg bedankt voor de fijne hobby die Koen heeft mogen ontdekken; het brengt hem enorm tot rust! Zelf ben ik heel blij dat jullie me hebben overgehaald om te beginnen met duiken en om me met veel geduld te helpen om mijn open water diver brevet te scoren! Binnenkort gaan we met zijn vieren heel veel duikplezier hebben. we komen zeker terug om nog meer te leren en om leuke duiken te maken!
Leony Vriends
13-10-2011
Hallo Petra,
De kids hebben een onzettend leuk en orgineel feestje gehad. Ze vonden het allemaal heel erg spannend en natuurlijk super trots dat het ze allemaal gelukt is. Complimenten voor de leuke, leerzame manier waarop jullie les hebben gegeven. Het zag er ook zeer professioneel uit. De foto's zijn erg leuk geworden en wat zullen ze trots zijn dat ze op de website staan. Ga jullie zeker promoten. Heel veel succes. groeten Leony
cynthia en ton
26-09-2011
Hoi Petra , Hilde en Eugene,

Wij willen jullie bedanken voor drie hele leuke en leerzame dagen.
Jullie zijn erg professioneel en geven iedereen de aandacht die hij of zij nodig heeft.
Wij komen zeker nog een keer samen met jullie duiken. Eugene en Hilde hartstikke bedankt voor de goeie lessen.

Groeten Cynthia en Ton
Tamara en Jarl
21-09-2011
poging 2 :)

Hoi Petra en Jeroen! We vonden het super om bij jullie het OWD brevet te halen. Jeroen, je hebt ons met het duikvirus geïnfecteerd, jouw relaxte en professionele manier om de deuren voor ons naar de openwaterwereld open te zetten vonden we super. Je bent nog niet van ons af LOL, we willen graag via jouw onze Advanced gaan doen, nadat we ons hebben opgewarmd :)hehe

We vonden het alleen niet zo leuk om afscheid van jullie te nemen.... tot gauw dan maar weer.

Tamara en Jarl
Armin
20-09-2011
Hallo Frank en Esther,
Het was een geweldig weekend waarin ik met jullie mijn PADI open water brevet heb gehaald. Jullie enthousiasme en rust tijdens de lessen was geweldig. Nu, enkele dagen later, denk ik nog ontelbare keren per dag aan die geweldige en rustgevende ervaring met jullie onder water.
Bedankt, Armin
Annemiek
20-09-2011
Hallo Petra, Hilde en Eugene.
Nog bedankt voor de goede zorgen vorige week bij de OWD opleiding. Een geweldige ervaring en erg leerzaam. Zeer professionele begeleiding! Als ik het even niet zag zitten, was het vertrouwen dat ik had in mijn instructeur, Eugene, wat mij er doorheen sleepte.
Nog hartelijk dank voor alles, van een vooral trotse OWD brevet bezitter! Groeten Annemiek
Marieke en Joost
16-09-2011
Hoi allemaal, nog bedankt voor de leuke opleiding vorig weekend! 't Waren twee drukke dagen maar erg gaaf en we zijn dan ook trots op ons brevet! :)

Groetjes,
Marieke en Joost
Walter
05-09-2011
Hi Petra en Frank,
Al jaren lang stond duiken op mijn 'to do list'. Afgelopen weekend was het dan zover. Voor het eerst ademen onder water!!! En het was werkelijk geweldig.Van het begin tot het einde genieten. In een lekker ontspannen sfeer werd alles rustig uitgelegd en geoefend. Machtig mooi. In oktober gaan we twee weken naar Egypte om lekker te duiken. Daarna kijken wat de volgende stap gaat worden want ik ga hier zeker mee verder. En als de volgende cursus bekend is klop ik absoluut weer bij jullie aan. Heel erg bedankt voor een prachtig weekend en de opleiding tot open water diver. Gr en zeker tot ziens, Walter.
Piet Dijkstra
01-09-2011
Hoi Petra, Jeroen en Hilde,
Vandaag OWD afgerond.Genoten van jullie enthousiasme en professionaliteit.Als een van jullie oudste leerlingen (63 jaar) zeg ik tegen iedereen van mijn leeftijd die ook maar enigszins twijfelt: DOEN.
Hartstikke bedankt en tot spoedig.
Alex van de Zanden
15-08-2011
TOP weekeinde gehad! Mooi mijn PADI Open water gehaald dankzij de goede instructies van Frank,Tom en Esther. Leuke dagen gehad met de mede cursisten. Smaakt naar meer...Voor iedereen die nog twijfelt..DOEN!
Jochem
15-08-2011
Na een intensief weekend heb ik m'n brevet open water diver gehaald. Het was voor mij vooral bedoeld als kennis maken met het duiken. Maar ben nu helemaal om en helemaal enthousiast :) En duiken gaat denk wel iets zijn waar ik in de toekomst nog heel veel plezier van ga hebben.

Dus bedankt Frank, Ester en Tom voor de geweldige ervaring en de goede begeleiding tijdens de cursus. Jullie hebben voor een enthousiaste nieuwe duiker gezorgd die zeker nog wel een keer langs komt.
Richard
12-08-2011
Petra, Hilde en Nico

bedankt voor de gezelligheid de afgelopen 2 dagen, het was top!

Nu op naar de advanced ;)

Groeten, Richard
Dennis & Koen
03-08-2011
Twee weekenden geleden ons Padi open water brevet gehaald. Echt een geweldige ervaring en zeer goede manier van 'les'geven. Materiaal was erg goed. Kortom totaal geen spijt dat wij dit hebben gedaan!!!