Gastenboek

Bericht toevoegen
Anne
03-09-2012
Vandaag weer een beetje bij gekomen na een SUPER gaaf weekend @ Beekse Bergen. Enorm veel geleerd en 'lol' gehad tijdens de rescue trainingen. Grootste uitdaging was om Jochem uit het water te krijgen terwijl we hem 'in leven moesten houden'.
Petra en Jochem, onwijs bedankt!:)
Geert
23-08-2012
2 officiële boot duiken gemaakt voor de kust van Florida samen met mijn zoon. De eerste duik op een mooi rif, bij terugkomst bij de boot waren we samen met 2 haaien :-). De tweede duik op een wrak van een oud schip erg leuk. Kijken wat we nog meer gaan zien deze week.
geert
18-08-2012
Zo de eerste duikjes gemaakt op de Cayman Islands wat is dat water lekker warm en helder. Prachtige vissen gezien. Als we weer langs komen op de Beekse bergen zal ik de foto's meenemen.
Folkert fischer
08-08-2012
Beste Petra
Ik heb in mei mijn brevet bij jullie gehaald. Even een update van mijn vorderingen
Ik wil je even vertellen dat ik 2 weken geleden voor de kust van Kenia bij mombassa 2 duiken van 45 min heb gemaakt naar 12 meter. Het was een bijzondere heerlijke ervaring.
Ik heb er van kunnen genieten en zeer ontspannen gedoken.
Heb van alles gezien , rogjes, en kreeft, het was zo veel dat ik het eigenlijk niet meer weet.

Bedankt, en tot ziens

Folkert Fischer
Geert
11-07-2012
Petra, Nogmaals mijn dank voor de geweldige begeleiding tijdens de duiken zodat ik mijn Open water heb kunnen afronden. We komen snel weer even langs voor een duik.
Geert
Renate
27-06-2012
SSI open water gehaald in een weekend. Goede en rustig uitleg gehad waardoor ik op mijn eigen tempo de cursus kon volgen. Michael super bedankt voor je geduld en uitleg! Is het onderwijs niet iets voor je ;)
debby
21-06-2012
gister was het kinderfeestje van maxime en wij maar vooral de kids hebben genoten.
werd nog veel over nagepraat in de auto naar huis toe. kinderen waren te spreken en wij ook. we zullen het zeker in gedachten houden voor een volgende keer.
en denk dat er ook wel wat meer feestjes gaan komen door ons want een stoerder feest dat dit kon eigenlijk niet.
petra ook bedankt en tot de volgende keer.
groetjes debby menno maxime jessy jasper nadia roos wessel.
Frans Hessel
20-06-2012
Jimi en Mees hebben afgelopen weekeinde hun kinderfeest gevierd op de beekse bergen icm divesenses.
Eén nachtje kamperen en de ochtend erop een duikarrangement en lunch.
Het was een onvergetelijke en superleuke activiteit.
Petra en collega en horecapersoneel, HEEL ERG BEDANKT VOOR DE PERFECTE ORGANISATIE!!!!
Groetjes Jimi en Mees en de andere jongens en meisjes (9-13 jaar)
edith
18-06-2012
Super feestje gehad. KIds waren 12-13 jaar. Goed georganiseerd. Is een aanrader. Eten daarna ook gezellig in restaurant. Zat ook goed in elkaar.
Debby
11-06-2012
Afgelopen weekend mijn SSI open water gehaald. Veel geleerd en over mijn angst heen. Het was een super weekend. Michael bedankt.
Helene
29-05-2012
Advanced Open Water gehaald! Dank je wel voor de organisatie Petra en Tom voor de super leuke duikdagen!
Gr Helene
Jarl en Tamara
13-05-2012
Wederom een super dag gehad met het Divesenses Team afgelopen vrijdag! Petra we zijn erg blij dat je zo'n leuke en profesionele duikschool hebt opgericht en dat wij erbij terecht gekomen zijn! We hebben een leuke AOW opleiding gehad, natuurlijk mede dankzij de goede begeleiding, Jeroen is een enthousiaste top instructeur en ook nog eens een lopende encyclopedie. Leuk voor als je veel vragen hebt!

Tot gauw dan maar weer
rick en maurice
07-05-2012

wat een top weekend met dank aan zeker jeroen daar de lessen zeer fijn waren voor mijn zoontje van 10 jaar en hij geslaagd is voor zijn padi open water(trouwens ik ook)
petra jij ook bedankt voor de goede zorgen ik ga zeker door ben er zo weer om verder te gaan
groeten
rick en maurice
Barry
18-04-2012
Na een paar geweldige dagen hebben mijn vriendin en ik allebei ons open water brevet gehaald. Petra-Jeroen en Michael bedankt voor deze leuke ervaring.
Meetpoint for Kids
22-03-2012
Wat een geweldige ervaring. Onze deelnemers aan de weekendopvang hebben allemaal een beperking of gedragsstoornis zoals bijvoorbeeld autisme, ADHD en ODD, jullie hebben hier fantastisch op ingespeeld! Alle kinderen die exrta aandacht nodig hadden hebben deze ook gekregen en de kinderen die het gemakkelijker oppakte hebben ook de juiste hoeveelheid vrijheid gekregen!
Trea van Spreuwel
22-03-2012
21-3 een SUPER kinderfeest gehad, de mannen hebben GENOTEN. Top en mijn complimenten voor de instructeur. 8 van die pubers is niet niks. Het was de prijs meer dan waard
Bart (9 jaar)
17-02-2012
Het was een super leuk feestje!!!!!!!! Het leukste ooit.

Groetjes van Bart
Roland Klijs
06-02-2012
pas opleiding gestart en helemaal verkocht!! 28 januari 3 duiken in Monte Mare en zoooo gaaf! Had ik jaren eerder mee moeten beginnen. TOP BEGELEIDING!!!
Jules Tack (10 jaar)
05-02-2012
Het duiken was super leuk.
Vandaag bij Petra met Michael in het zwembad mijn eerste duik gemaakt
Tess Wijnveld
23-01-2012
Afgelopen zaterdag (21 januari) Hadden we een super leuk duikfeestje, we hebben ons heel erg goed vermaakt en de duiklessen waren super!