Gastenboek

Bericht toevoegen
Erik van der Meeren
08-09-2013
Vandaag mijn Stress & Rescue SSI behaald. Dank aan de hele crew. Leuke lessen met veel persoonlijke aandacht.
Brian mitchell de Geus
01-09-2013
Vorig weekend m'n open water brevet gehaald. Was echt super. Leuk kunnen duiken in het Victoriameer, leuke en zeker leerzame duikinstruceurs!!
Op naar m'n advance
Debby
19-08-2013
Afgelopen zaterdag 17 augustus met een groot deel van het duikteam van Divesenses gedoken bij de Galderse meren.
We moesten er wat materialen voor meenemen maar dan heb je ook op en top gezelligheid.
Iedereen super bedankt voor deze mooie dag.
Berry, Irma Tim en Dennis
18-08-2013
Lieve Mensen van Divesenses,

Bedankt voor een onvergetelijke tijd tijdens onze vakantie, we hebben veel geleerd en zullen jullie nooit vergeten. Een speciaal bedankje aan Petra , Michael en Daisy voor hun inzet, we zijn allemaal geslaagd en dit zeker dankzij jullie !!! we komen zeker terug....
Johan en Marianne de Bruijn
17-08-2013
Vandaag 17 augustus een hele fijne dag gehad op het Galdersemeer met het duikteam.
Even wat sjouwen en bouwen, maar dan heb je wel wat.
Veel lol met elkaar, heerlijk gegeten en daarbij ook nog lekker gegeten.
Top dag, bedankt, ja wie eigenlijk, nou iedereen die er was
Youri
13-08-2013
In het weekend van 09 op 11 augustus hebben mijn vader Jelle (59), mijn broertje Nick (19) en ikzelf (23) de SSI Open water diver cursus gevolgd bij DiveSenses. We hebben allemaal deze cursus met succes afgesloten dankzij de deskundigheid en het enthousiasme waarmee wij les hebben gehad. Onze instructeur was Eric die ons het hele weekend heeft begeleid. De deskundigheid en de passie die hij heeft voor duiken proef je terug in de lessen en hierdoor wordt het behalen van je brevet een super leuke ervaring! Tijdens de duiken die we hebben gemaakt en ook tijdens de tijd die je door brengt op het droge hebben we kennis leren maken met het verdere DiveSenses team. Zo heeft Johan ons ook super enthousiast begeleid en hebben we ook kennis mogen maken met de andere instructeurs Maurice en Micheal die ons soms ook nog tips of trucs gaven. Naast de aandacht die je krijgt tijdens de cursus wordt er ook heel veel tijd voor je vrijgemaakt om te kijken welke uitrusting het beste bij jou wensen past, zo heeft Petra ons hier heel veel in geholpen. Naast het feit dat dit een ervaring is die je de rest van je leven bij je zult houden zorgt het Divesenses team er echt voor dat je besmet wordt met het ‘duikvirus’. Al neem je maar een fractie van hun enthousiasme over, gegarandeerd dat je dan, net als ons, niet kunt wachten om je steeds meer te gaan verdiepen in deze mooie sport! De enthousiaste en deskundige wijze waarop je les krijgt alsmede de relaxed sfeer die er binnen het DiveSenses team hangt zullen er voor zorgen dat je niet alleen je brevet behaalt maar ook nog eens een super leuke ervaring rijker zult zijn! DiveSenses vinden wij echt een aanrader en ons zal je dan ook zeker nog vaker terug zien!!
Django
13-08-2013
Ik vond het heel fijn om nu weer met andere kinderen te kunnen duiken. Dat heb ik echt gemist. Ik hoop dat ik vriendjes kan krijgen en bij jouw kan blijven duiken. Was ook erg fijn dat jij zelf even met me wilde duiken. Kortom Petra ik hoop nog veel te duiken en ooit inderdaad kinderen te kunnen leren duiken. Toen ik nog scuba ranger was vond ik dat het allerleukst andere kinderen leren wat te doen onder water. Vooral het spelletjes doen onder water zou volgens mij voor veel grote mensen ook goed zijn om wat ontspannender te worden onder water. Ik hoop op veel duik vriendjes en vriendinnetjes. Tot heel snel
Nick Hagenbeek
06-08-2013
2-3-4 augustus met joyce en Willy de open water diver cursus voltooid. Wat een geweldige ervaring en wat een passie! we waren wel een zeer leuke club want we hebben 3 instructeurs gehad. Begonnen met Maurice. Die wilde ons eigenlijk niet los laten maar hij had zondag nog een afspraak staan met z'n eigen kids. Eric en Michael namen het over en om het makkelijk te maken gingen Johan en Petra ook nog mee. 1 op 1 cursus. betere aandacht kun je niet hebben. aan het einde van de cursus is Willy omgedoopt tot (Free)Willy. Door het enthousiastme van het intructeurs team zijn wij dusdanig gepassioneerd geworden dat we meteen een complete uitrusting hebben gekocht. nog even oefenen duiken maken en dan naar kroatie! Dank je wel voor alles! namens Joyce, Nick en (Free) Willy!
Sebastiaan
01-08-2013
Ik heb vorige week een open water diving cursus gevolgd samen met een vriend. Het was echt super! Maurice, onze instructeur, was heel relaxed en toch serieus. Heel goed en heel leuk! Bedankt!!
wilmar kooderings clemens
10-07-2013
Basis cursus samen met vriendinnetje gevolgd. We waren het er absoluut overeens: iedereen kan op den duur cursus geven- maar vakmanschap en passie voor t duiken hebben en overbrengen kan niet iedereen. Top Petra en Erik!!
corrie
28-06-2013
Wat een geweldig duikfeest heeft Stan achter de rug, en dan ook nog al die mooie foto's.
Voor herhaling vatbaar!
Luna Kreijveld
27-06-2013
Met dank aan Petra en haar hulp hebben wij een vet cool kinderfeest gehad,iedereen was dol enthousiast ,voor herhaling vatbaar !!!groeten Brigitte
Naomi grootswagers
18-06-2013
Ik heb zaterdag een tof kinderfeestje gehad ik vond het heel leuk het duiken
Wim
17-06-2013
Kwintessens bij Divesenses is dat alles draait om handelen, denken en voelen. Daarmee weet Petra van een kinderduikfeest een groot succes te maken. Top.
Geert
06-05-2013
Zo gisteren weer een gezellige en leuke club duik gemaakt in het Victoria Meer. Heerlijke water temp (14 gr) tot 5 meter daarna snel kouder maar dat mocht de pret niet drukken.
Hans v Vliet
25-04-2013
Afgelopen zaterdag 20-04-2013 hebben wij een uitje gemaakt met 5 vrienden die allemaal net de 50 jaar gepasseerd zijn. We hebben dus alle voor de eerste keer gedoken met en fles op de rug. Petra heeft alles geregeld, zodat wij werden ontvangen door Michael . Hij heeft ons alles uitgelegd over het duiken en gebaren in het water. Ik weet nu wat het gebaar van een haai is , en ook van een zusterhaai. Alleen denk ik dat we met de uitbeelding van een zusterhaai knap in de maling zijn genomen. ( een gebaar van een prik in je arm !!! )Maar goed, alle gekheid op een stokje, we zijn na een kop koffie het water ingegaan waar we hulp erbij kregen van Eric. Een prachtige ervaring om het mee te maken. Bij deze wil ik Petra en uiteraard Michael en Eric bedanken voor de prachtige ervaring. Wie weet ga ik het nog eens doen.

Gr. Hans
Rob Hazenberg
22-04-2013
Wat een belevenis, wat een feest om met Michael Pikker mijn eerste brevet Open water Diver te halen! Ik heb Michael al een veer in z'n r... gestoken na afloop, maar hierbij nog eens; Michael straalt ten alle tijden rust uit, is heel serieus met de zaak bezig en wanneer het kan is hij niet vies van een geintje; heerlijke afwisseling. Michael instrueert erg duidelijk, checket of alles begrepen is, heeft onder water alle overzicht en prachtige, krachtige gebaren, stimuleert, werkt op het tempo dat de groep aankan. En dan zet hij zijn maatjes duikinstructeurs ook nog eens prima in, op de goede manier vrijheid en verantwoordelijkheid gevend ( dank je Eric en Maurice!).
Michael; prachtvent!
Sandra van Keulen
26-03-2013
Onze dochter Kim en de andere meiden hebben een suuuuperleuk duikfeestje gehad! Esther heeft het erg leuk gedaan........en Kim zegt het vaker te willen gaan doen dus wie weet tot de volgende keer.
Stefanie van Gurp
10-03-2013
Bedankt voor het leuke kinder duikfeestje. Een bijzondere en originele activiteit voor de 10 jarige verjaardag van mijn dochter. Alle meiden hebben genoten en de organisatie zat prima in elkaar. Mooie onderwaterfoto's direct toegestuurd gekregen. Complimenten en zeker een aanrader!!
Sandra
23-02-2013
We hebben een waanzinnig leuk feest gehad. Alle jongens waren super enthousiast en iedereen durfde helemaal onderwater! De onderwaterfoto´s waren een extra kado.
Bedankt voor de leuke middag en we komen zeker nog een keer voor de verjaardag van Pieters broertje!