Gastenboek

Bericht toevoegen
Inge Schoenmakers
31-05-2014
Wij hebben erg genoten vrijdag.Timo was erg enthousiast en helemaal trots dat hij tweede is geworden met oonderwaterstoelendans! Super geregeld Petra!
Henny Joosten
24-04-2014
Hoi
we hebben een gaaf kinderfeest gehad. erg leuk om de dag erna van de moeders te horen dat ze zelfs jaloers waren op de kinderen. zo enthousiast waren ze.We hebben als ouders zelf ook nog een tijdje meegedaan dit was echt een super ervaring. ik had er zelf wat moeite mee maar omdat de kinderen het zo makkelijk vonden toch doorgezet en het was echt heel leuk.
Petra,bedankt voor deze geweldige middag
Astrid
02-04-2014
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon zijn 10-de verjaardag met een super cool duikfeestje gevierd! Het was een groot succes. Straks ga ik de leuke foto's die gemaakt zijn afdrukken en uitdelen . Wat zullen de kinderen trots zijn op hun foto! Petra bedankt!
Rob Verheul
30-03-2014
Petra, vandaag leuke introduik van jullie gehad. Amanda en de kids helemaal enthousiast! Leuk.
Claudia
17-03-2014
"Supergaaf, vet kinder Duikfeestje gehad ! "dat was de reactie van de kinderen na afloop ! Iedereen bedankt het was super ! Ze hebben de genoten ! Tot de volgende keer .
Maickel
15-03-2014
Eindelijk mn brevet gehaald! Ik heb echt super veel geleerd in al die dagen en ik wil Petra dan ook heel erg bedanken voor alle goede zorgen!

Ik ga zeker verder bij DiveSenses! Er valt nog genoeg te doen :D
Mitch Snel
14-03-2014
Echt een geweldige ervaring opgedaan door mijn open water brevet bij jullie te halen! Professionele 1 op 1 lessen gehad en jullie zijn ook super flexibel!

Super bedankt DiveSenses!
Wendy
28-02-2014
Afgelopen woensdag het kinderfeestje van onze dochter Laura gehad bij DiveSenses. De 6 Meiden hebben de middag van hun leven gehad. Ze vonden het allemaal geweldig! Met dank aan Petra, die de groep begeleide.
Marjon vd Berg
20-01-2014
Afgelopen weekend in Monte Mare en het Victoriameer (Beekse Bergen) wezen duiken, om ons Open Water brevet te halen. Maurice was onze instructeur dit weekend. Dankzij zijn vertrouwen en goede/duidelijke uitleg, maakte het gemakkelijk en super leuk! Wat een topper! Maurice, bedankt dat je onze instructeur was en voor dit geweldige weekend! :)
Sander van den Berg
20-01-2014
Afgelopen weekend in een sneltreinvaart ons Open Water brevet gehaald !

Dankzij de rustige en duidelijke uitleg van Maurice waren we snel vertrouwd met het materiaal en voelden wij ons als een vis in het water.

Kunnen nu ons echt gaan verheugen om het geleerde in praktijk te gaan brengen op Bonaire
Geert
13-01-2014
Gisteren de Droogpak specialty gedaan onder leiding van Petra en Maurice. Was weer een geslaagde dag, en geslaagd :-) Maurice bedankt dat je met mij wilde duiken en Petra bedankt voor de goede uitleg en zwembad lessen.
Mira
12-01-2014
Met het hele gezin een proefduik gemaakt en iedereen is enthousiast! Dat is zeker ook omdat Laurette en Dennis ons op een hele leuke en relaxte manier kennis hebben laten maken met de duiksport. We denken er over om allemaal ons brevet te halen!
yvette
16-12-2013
Gister heeft Sytze zijn 11e gevierd met vrienden in duikuitrusting, met Mennet van Divesenses. het was een superfeest! dank!
Chris
04-12-2013
op aanraden van Teun ben ik bij DiveSenses duikcursus gaan volgen,heb dit incl. nitox binnen een paar weken positief afgerond, dit danksij Petra een echte topper in les geven, ik kan iedereen die overweegt duikles te nemen aanraden om hier heen te gaan. gewoon leuk, gezellig relaxt en goed georganiseerd.
Dank je wel
Natasja O'Connor
21-11-2013
Mijn dochter heeft afgelopen woensdag haar kinderfeestje gevierd in het junglebad de Beekse Bergen gefaciliteerd door Petra van Divesenses. Ze hebben een supermiddag gehad! Dank je wel!
Elly en Martin Roedolf
17-11-2013
Dit weekend 15,16 en 17 November 2013, hebben we een SSI Open water diver cursus gevolgd bij DiveSenses. Wij willen Petra, Joury en Maurice bedanken voor dit geweldige weekend.
Geert
03-11-2013
Zo dat was weer een geweldig gezellige dag in Dive4Life met de duikers van Divesenses. Heerlijke duiken gemaakt, en de cursisten hebben weer heel veel geleerd. Vooral hoe relaxed duiken is en wat een gezellige club DiveSenses is.
Richard
19-10-2013
een aantal weken geleden heb ik samen met mijn nichtje mijn open water gehaald bij DiveSenses onze instructeur was maurice.
hoe die gast je weet te motiveren en enthousiast weet te maken is ongelooflijk.
en wat een passie voor het duiken(is niet af te remmen)helemaal geweldig.
we hebben een top weekend gehad maurice bedankt hiervoor.
ik heb gelijk wat duikspullen besteld en deze werden met 2 dagen al geleverd petra bedankt hiervoor.
ik kan de duikopleiding bij DiveSenses iedereen aanraden en zal dit ook zeker doen.
maurice en petra nogmaals bedankt.
Geert
17-10-2013
Zo, we gaan gezellig met 10 man/vrouw op 02 November naar Duitsland om wat diepe duiken te maken. Alles is geboekt en gereserveerd.
Geert van Haastrecht
09-09-2013
Wat een geweldig Rescue weekend hebben we gehad, zonder iemand tekort te doen wil ik toch de 2 SUPER instructeurs even in het zonnetje zetten: Maurice & Jeroen wat hebben jullie dit weekend tot een onvergetelijke cursus gemaakt echt Fantastisch. Het geduld wat jullie hebben gehad met de 2 benjamins onder de cursisten en het gemak waarmee jullie ook hen konden motiveren Chapeau. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer. Uiteraard ook namens Samantha en Rowan.