Gastenboek

Bericht toevoegen
Paul
10-12-2014
Hopppa! Open water in de pocket! Bedankt Dennis en Laurette voor de goede begeleiding! Beetje jammer alleen dat jullie vergeten waren de verwarming in het water aan te zetten ;-)
Nu met veel vertrouwen
naar Indonesië!
Richard
11-11-2014
Zaterdag vroeg in het water voor een wereldduik met Jos. Zicht erg goed, onder de 18 meter geweest en alsof dat nog niet genoeg was op de weg terug de illustere witte steur. Hij bestaat dus echt en daar zwom hij op nog geen 3 meter langs ons.
Wat kan je nog meer wensen in één duik...
Geert
26-10-2014
Gisteren een fantastische specialty course gevolgd, slecht zicht en nacht duiken. Jos onze instructor zorgde ervoor dat iedereen zeer relaxed de duiken maakte veel leven gezien in het licht van de duiklampen en mooie duiken gemaakt. Petra bedankt voor de organisatie, Jos bedankt voor de fijne instructie, en mede duikers voor de gezelligheid.
Arnoud
22-10-2014
Bedankt Petra voor de geweldige lessen en duikervaringen. Voel me nu als een vis in het water. Zelfs op 35m diepte.
Gerrit Stubbe
20-10-2014
Vrijdag jl. eerste les gehad. Bedankt Loek voorde uitstekende uitleg. Ik had niet verwacht dat je Connie nog zo enthousiast kon krijgen. Wellicht tot snel.
Geert
29-09-2014
Mooie verkoop balie in de winkel, goede afsluiting van het rescue weekend en veel blije gezichten na mooie duiken. Was een druk (veel duikers, hard werken wekend. Weer erg gezellig
Geert
14-09-2014
Zo weer twee lekkere duiken gemaakt bij Divesenses in de Galderse meren. Zicht was iets minder dan gebruikelijk maar weer naar het wrak geweest samen met Rick Maes. Een top duiker van 12 jaar.
Marloes en Leander
04-08-2014
Afgelopen zondag een introductiecursus gedaan in zwembad Stappegoor. Was ontzettend gaaf! Fijne begeleiding, goede uitleg, alles stap voor stap en uitstekende hulp als je iets niet begreep of als je nog niet helemaal vertrouwd was. Echt een aanrader! Wieweet binnenkort ons brevet ook halen ;)
Anouschka
29-07-2014
Wij hebben net een aantal cursussen geboekt. Alleen al met de voorbereiding, zeer prettig geholpen! We verheugen ons erop!
Mitch
13-07-2014
Ik volg al een aantal specialties bij Dive Senses. Super leuk om te zien met hoeveel enthousiastme dit wordt gebracht en hoe je erbij wordt betrokken!

Even een tijdje wat minder gedoken in verband met drukte op het werk maar ben zeker van plan nog een aantal specialties te gaan volgen!

Petra en team super bedankt voor de gave ervaringen tot nu toe en dat er nog veel mogen volgen:)!
Wouter
05-07-2014
Heerlijk gedoken bij Duikschool DiveSenses Galderse Meren In Breda. Prachtig zicht, tropisch blauw!
Boris van iersel
01-07-2014
Vorige week een supervet duikfeestje gehad voor mijn 10de verjaardag. Echt iedereen enthousiast en hele coole foto's onder water gemaakt. Bedankt Petra & Jouri
Raf Kant
30-06-2014
Vorige week ben ik gaan duiken voor mijn kinderfeestje en het was echt super leuk!! Ook mijn vriendjes waren erg enthousiast. En de foto's zijn geweldig!
M vd Heijden
30-06-2014
Met 5 kinderen (8-9jr) een duikfeestje in zwembad Stappegoor of zoals de jarige Max zei: "we gaan onderwater spelen" Allemaal vonden ze het super en raken er niet over uitgepraat! Voor herhaling vatbaar
annick van zomeren
25-06-2014
Lieve Petra & Eric,
Dank je wel voor jullie zorg en enthousiasme! Naast dat Willem zijn duikbrevet heeft gehaald ben ik jullie dankbaar voor de opfrissen! Komen snel weer langs!
Willem Drewes
25-06-2014
ik heet Willem, ik ben tien jaar.
ik heb mijn junior open water gehaald en vond het heel leuk.
Eric was mijn instructeur, super bedankt!
Elio Donkers
20-06-2014
Ik heb 14 juni mijn kinderfeestje gehad en wij vonden het hartstikke leuk.Iedereen was enthouisast.Bedankt voor het leuke feestje
Peter
20-06-2014
Ik heb bij DiveSenses meedere specialties gedaan. Heel fijn vondt ik dat ik eerst thuis rustig de theorie kon doen en daarna bij de galderse meeren lekker duiken en meteen ook leren! Het was echt super gezellig! Bedankt allemaal!
Rico
20-06-2014
Ik heb in mei mijn open water diver brevet gehaald bij Divesenses. Lekker thuis de theorie daarna 3 dagen duiken in de Galderse Meren. Ontzettend leuke locatie met helder zicht. Petra bedankt voor de goede begeleiding.
Andrea Maddison
09-06-2014
Michael en Johan bedank voor een super weekend en de perfecte duikbegeleiding!! Alle clubleden bedankt voor de gezellige ontvangst, een warm bad. Petra dank je wel voor de tips........