Gastenboek

Bericht toevoegen
Davy Meijer
25-01-2016
Afgelopen weekend samen met Rianne geslaagd voor ons Open Water brevet dankzij de goede uitleg en expertise van DiveSenses.
Volledig mogelijk gemaakt door topinstructeur Maurice ;-)
Manon
15-12-2015
Afgelopen november mee geweest naar Egypte. Wat was dat een schitterende ervaring. Met 18 personen van Dive Senses een week lang op een boot. Top vakantie met prachtige duiken.
Madelief
06-12-2015
4 december hadden we pakjesavond met de scuba rangers. We hadden allemaal een cadeautje waterdicht verpakt en er iets zwaars aan gehangen.
Dat bleek niet genoeg want alle cadeautjes bleven drijven omdat er nog te veel lucht in zat. Ze hebben toen een kliko onderwater op zijn kant gezet en vol gedaan met cadeautjes. Met je buddy mocht je er naar toe duiken en een cadeautje uit kiezen. Het was heel gezellig. Johan, Maurice en Petra bedankt voor de gezellige avond.
Groetjes Madelief
Roy
02-11-2015
Al weer aardig wat gedoken bij Petra!! Super leuke duikschool,met leuke duikers. Ga er ook zeker te weten in door!!! Tot snel
Melanie en Koen
14-10-2015
We hebben een heel leuk weekend mogen ervaren met Petra en met succes ons brevet mogen halen. Dankjewel voor de goede begeleiding, het was top!
Johan en Es
07-09-2015
Wij zijn onder andere door het enthousiasme van Petra, Laurette en Dennis ook bevangen door het 'duikvirus'. Ondertussen hebben we 4 specialty's afgerond en zijn we nog 7 duiken verwijderd van ons Advanced Open Water brevet. De volgende 3 specialty's staan al in de wacht! Wie had dat half juli gedacht?!
Thanx Dennis voor je begeleiding. Nemo33 op 34,8 meter diepte was helemaal top.

Op naar het volgende brevet!!
Saphira
07-09-2015
Nu een klein poosje aan het duiken maar heb het gigantisch naar m'n zin:-D met dank aan petra en alle instructeurs,stuk voor stuk super mensen die duiken een super ervaring maken.. Kijk erg uit naar de komende lessen! Super bedankt iedereen
Johan en Es
22-07-2015
Afgelopen weekend hebben wij onze cursus Open Water afgerond!!
Petra en Dennis, heel erg bedankt voor jullie goede begeleiding en training, en natuurlijk ook voor het geduld!! We hebben erg leerzame en leuke dagen gehad.

Op naar de specialty’s!!
Philippe & Jack
09-07-2015
Net onze Advanced Adverturer afgerond, wederom zalig, veel geleerd en leuk gedoken ! Hop naar de volgende cursussen, bedankt Petra en tot binnenkort, je ziet ons zeker terug !
Ronny
26-06-2015
Super genoten van een zeer geslaagd en mooi duikweekend in de Gruner See, Oostenrijk. Voor eerst duiken met droogpak, maar dat ging zonder problemen. Een echte aanrader. Divensenses, Petra en andere duikers bedankt.
Het staat al in de agenda voor volgend jaar pinksteren.
Philippe & Jack
26-06-2015
Net 3 heerlijke dagen in Breda achter de rug en ons Open Water brevet gehaald. We gaan ineens verder voor Advanced Adventurer dankzij Petra's gedrevenheid en motivatie en inzet. Dank je Petra voor alles, je bent geweldig ! Tot snel !
Geert & Rowan
22-06-2015
Wat hebben we genoten van de gezelligheid, en de geweldig mooie duiken in de Gruner See in Oostenrijk afgelopen weekend. Super helder water, leuk pension, mooie duiken, erg gezellig. Dit was echt een weekend om volgend jaar weer te doen met Divesenses. Iedereen die mee was bedankt voor de mooie duiken en de gezelligheid.
Joke
31-05-2015
We hebben genoten van het duikfeestje. Petra en Bjorn gaven duidelijke uitleg aan de meiden. Ze vonden het spannend, maar niet eng. Erg leuk dat mijn man en ik ook mee mochten doen. We zijn nu zelf ook enthousiast geworden om nog eens vaker te gaan duiken!
Kim
16-05-2015
Ik wilde graag mijn Open Water bevet halen en ben op zoek gegaan naar een goede duikschool. Ondanks 1,5 uur rijden toch gekozen voor Divesenses en geen moment spijt van gehad. Petra heeft een heel natuurlijke manier van lesgeven waardoor je direct vertrouwd raakt. Toch is de aanpak ook professioneel en die combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik 3 hele leuke dagen heb gehad bij de Galders meren en dat ik goed voorbereid in het buitenland ga duiken. Petra en de andere teamleden: bedankt!
Angelique
03-04-2015
Wij hebben een super leuk kinderfeest gehad! Dank je wel Petra
Veronique Maas
22-03-2015
21 februari heeft onze 12-jarige dochter een duikfeestje gegeven. De kinderen vonden het spannend maar SUPER COOL. Bjorn heeft eerst duidelijk uitgelegd wat de uitrusting allemaal is en vervolgens iedereen op zijn gemak gesteld in het water. Ik mocht ook meedoen van mijn dochter (en van Bjorn) en ook ik vond het SUPER! Echt een aanrader zo'n kinderfeestje! Dank je wel nogmaals Bjorn en Petra
Danny Rockx
24-02-2015
Hoi Petra en loek het was een zeer uitdagende onderneming voor mij heb er absoluut geen spijt van gehad en ben er zeker nog over aan het nadenken om bij de duikvereniging te komen wist niet dat duiken zo leuk kon zijn echt niet en jullie hebben uitstekend je best gedaan om zoveel tijd en moeite hier in te steken groetjes Danny
Miriam
24-02-2015
Afgelopen vrijdag een introductieduik gemaakt in Tilburg. Spannend met tegelijkertijd ontspannend door de goede manier van uitleg. Na de introductie helemaal enthousiast en ons meteen aangemeld voor de duikcursus. Superleuk !
Loes & Jan Teklenburg
10-01-2015
Wij hebben gisteren voor het eerst kennis gemaakt met de duiksport. Dankzij Petra en Rudie en hun gepassioneerde instructie hebben wij deze "Try Scuba" als zeer positief ervaren. Petra & Rudie bedankt ! Groet, Loes en Jan
Joep
16-12-2014
Laurette en Dennis, bedankt voor het mooie weekend. Heb nu al zin in de tropische wateren van Indonesië!