Gastenboek

Bericht toevoegen
bas
31-03-2011
gisteren het was super het was het leukste kinderfeestje ooit geen geld verspilling petra
Rob Terwindt
24-03-2011
Mensen van Divesenses,
héél erg bedankt voor jullie fijne/gezellige open water-cursus. Het was kou, slecht zicht, maar ik heb het voor geen goud willen missen!! Ik zal aan jullie denken als ik 15 mei naar de Malediven ga ;-).... Groetjes Rob Terwindt
wil
21-03-2011
hoi frank en petra, nogmaals bedankt voor het verzorgen van mijn specialties. heb een paar superdagen gehad.ondanks de probleempjes toch goed opgelost. frank de appeltaart was prima na een duikje in zeeland. nogmaals bedankt
ricardo
13-03-2011
vandaag zijn we met de duikclub bij jullie komen duiken met 11 man. was toch leuk ondanks het slechte zicht, hebben toch wat rivierkreeftjes gezien.
gelukkig zei petra van tevoren dat het zicht slecht was en je waarschijnlijk niks ziet, want toen ik een paar rivierkreeftjes had gezien was ik toch blij:)

straks als alles er ligt komen we zeker nog een keer.

gr. ricardo
Hilde
09-03-2011
Afgelopen vrijdag en zaterdag rescue diver course afgerond. Was leerzaam en erg leuk. Mike bedankt!!! Dit keer was ik gelukkig al gewend aan het koude water!

Grtz Hilde
Ard
08-03-2011
Petra je bent en blijft een super CD !! Onno & Jasper het was een geweldige week. Allen bedankt en wellicht snel tot ziens !!! Ard
Jeroen
08-03-2011
Hoi Petra en Mike,

Bedankt voor de zeer prettige begeleiding tijdens de rescue diver course het afgelopen weekend. Vond het ondanks het koude water echt fantastisch. Ik kom zeker terug voor een volgende cursus!

Groet, Jeroen
Onno Compeer
08-03-2011
Bedankt!!

Petra en Team Divesenses,

Bedankt voor de TOP week vorige tijdens de IDC Staff cursus. Ard en Jasper en Petra, bedankt voor de gezellige week en Jasper veel succes tijdens het IE 9 april.

Groeten Onno
Jasper
08-03-2011
Hi Petra,

Bedankt voor de super leerzame IDC week. Ik heb er ontzettend van genoten en kan de IDC bij DiveSenses bij iedereen van harte aanbevelen.

Ard en Onno, bedankt voor jullie ondersteuning en lol in ons "duikhuis". Wij zien of mailen elkaar weer snel.

Groetjes,
Jasper
Koen den Hollander
26-02-2011
Hey Petra, ik zie dat je een duikschool begonnen bent. Leuk, ik kom zeker binnekort ff een keertje kijken.
ThinkBlue Technical Dive Training
10-02-2011
Hey Petra,
Dat ziet er allemaal erg leuk uit bij jou om te leren duiken !
Tot binnenkort en veel succes,
Sven
Koen Iserbyt
21-01-2011
Op 19 januari met Frank in supercoole omstandigheden (jawel 5 graden) gedoken. Het leverde dan ook een open water brevet op. Maar Frank, die deed het uit passie - petje af. Voor mijn advanced kijk ik stiekem toch naar dieptebaden, maar voor de navigatieduik kijk ik alvast naar Frank - je weet maar nooit de winter is nog niet voorbij!!!

Frank bedankt, Koen
Hilde
20-01-2011
Hé Frank en Petra,

Het was een hele ervaring om in 5 gradenC mn 'open water' cursus af te ronden, vooral erg koud;-)! Maar super bedankt voor de alles tot nu toe en op naar de volgende ;-)

Grtz Hilde
Jasper
19-01-2011
Hi Petra en Frank,
Bedankt voor de fantastische begeleiding bij de Divemaster opleiding. Zeker bij 5'C in buitenwater was het een super ervaring om mee te maken. Zie al uit naar de IDC in Maart.
Ben en Ilonka
15-01-2011
Gave foto met die manta,hi hi hi heeeel veel succes met divesenses

Groetjes
DMV-duikopleidingen Marcel
04-01-2011
Ha die Petra. Dit is een
verassing. Kwam je website toevallig tegen.
Je site ziet er prima uit !!. Alles goed met jou. ?? Veel succes met
je nieuwe avantuur en
wellicht tot duiks.
Marcel.
Koen en Paul
02-01-2011
Hoi Petra,

Koen en ik (Paul) zijn vannacht teruggekomen uit Hurgada en was helemaal fantastich!! In totaal 8 duiken gemaakt, 4 om onze open water af te maken en daarnaast nog eens 4 omdat we de smaak te pakken hebben. Was super gaaf!! Zal van de week even contact met je opnemen om de spullen terug te brengen.

groetejs, Koen en Paul
Jacqueline
17-11-2010
Hoi Petra en Steven

Heb afgelopen weekend mijn duikbrevet gehaald onder bare omstandigheden ;)heb de smaak van het duiken te pakken, Steven is een fijne geduldige instructeur, bedankt voor het super leuke weekend.

Groetjes Jacqueline
Frank
08-11-2010
Haha!

Hartstikke bedankt Petra, dat je me zo goed hebt voorbereidt op de IDC. Het afgelopen weekend was daardoor een eitje. Geweldig dat ik nu instructeur ben. Ik ben er erg blij mee!

Ik zie je snel weer!

Frank
Henk en Martine
06-11-2010
Hoi Petra,

Even tussen al het duiken in Key Largo door... We genieten ontzettend van het Open Water brevet wat we pas geleden bij je hebben gehaald. Steven was een topinstructeur, we hebben een erg leuke tijd gehad. Om nu zelf alles in de praktijk te kunnen brengen is een geweldige ervaring. We gaan er nog heel veel meer plezier van hebben. Hopelijk gauw de Advanced opleiding :)

Heel veel succes nog verder!!