Gastenboek

Bericht toevoegen
Joost
14-06-2011
In het weekend van 11 juni mijn PADI Open Water gehaald. Het was een geweldige nieuwe ervaring. Ik heb mijn duiken met Steven gedaan. Hij is een fijne rustige instructeur die de tijd neemt om je alles goed en duidelijk uit te leggen. Zijn rust en zelfvertrouwen helpen je zeker het vertrouwen te krijgen dat je het zelf ook kunt.

De laatste duik met Edgar gedaan op zondag namiddag. Ook al zo'n positieve motivator.

Het was fijn de theorie lekker praktisch vooraf thuis te kunnen bestuderen.

Dank jullie wel. Ik ga deze zomer de onderwaterwereld in Thailand eens wat beter bekijken.
Michael
14-06-2011
Na een lange tijd eindelijk mijn Divemaster gehaald. Dankzij de enorme inzet en flexibiliteit is het ondanks mijn lastige werkdagen toch gelukt om een goede planning te maken. Petra en Steven enorm bedankt voor jullie inzet en geduld. Tot snel op de IDC.
Mark Lavrijsen
07-06-2011
Met vijf personen hebben in het weekend van 4 en 5 juni ons open water bij jullie mogen halen. Dankzij Jullie enthousiaste en leuke team hebben we dat met veel plezier gedaan. We willen snel ons advanced bij jullie komen halen.
Enorm bedankt voor jullie gastvrijheid namens,
Mark, Elke, Arnoud, Carolijn en Daniël
Janni Bremmers
03-06-2011
vorige week hebben thijs en ik de open water opleiding gedaan, het was super!
Een aanrader voor iedereen, bedankt voor de leuke opleiding, op naar de advanced(zogauw we er tijd voor hebben!!!)
Linda, nogmaals bedankt voor de gezellige professionele aanpak?!
Groeten, Thijs en Janni
Myrthe Bootsman
22-05-2011
Afgelopen week in 2 dagen ons Padi Open Water brevet gehaald. We hebben er van genoten!Zeker aan te bevelen!
Jeroen bedankt voor de goede zorgen en de gezelligheid!

Wie weet tot ziens?!

Groetjes,

Myrthe
Carola de Groot
22-05-2011
Hoi Petra,

Afgelopen dinsdag en woensdag hebben wij de Padi Open Water-cursus mogen volgen bij Jeroen. Het waren echt 2 superleuke dagen samen!! Het was erg relaxed zo met zijn 3-en. We hadden heerlijk de tijd, wat ons dan ook erg beviel. Ook veel lol gehad met Jeroen. Echt super gewoon!! We kwamen dan ook vol verhalen afgelopen vrijdag bij ons op de duikclub terug (www.dvzeusfaber.nl).
Bedankt voor de goede verzorging, en wellicht tot ziens?!!
Groetjes,
Carola
Chantal van Overdijk
11-05-2011
Hoi Petra,
Wat een geweldig kinderfeestje duiken heeft onze David gehad. Alle kinderen waren razend enthousiast. Volgens de kinderen was het duiken vet cool en 't leukste feestje ooit! Er is nog lang over nagepraat. Succes met alles! Groetjes, namens David, Chantal
Jan en Wendy
11-05-2011
Een weekje terug hebben we, na onze leuke ervaringen bij het halen van het open water brevet, de advanced open water en Enriched Air brevetten nu in onze zak. De instructeurs zijn zeer begaan met je en dat hebben we bijzonder op prijs gesteld. (1 ding was jammer....de file naar Brussel, maar daar kan niemand iets aan doen. Gelukkig was het toch een gezellige dag)

Groeten, Jan en Wendy
Ronald Meijer
09-05-2011
Petra,
Bedankt voor de leuke en vooral leerzame dagen voor het Open Water brevet. Gisteren het brevet behaalt, overmorgen duiken in Egypte (Hughada) :o). Bedankt voor het sturen van het tijdelijk brevet, echt top!

Inderdaad op naar het advanced brevet, maar eerst vakantie!

Ik kan iedereen deze duikschool aanbevelen, naast de professionele insteek en goede training is er genoeg ruimte voor gezelligheid en jullie enthousiasme voor de duiksport maakt het helemaal compleet.

Bedankt en tot binnenkort!
Gr.
Ronald
judith
28-04-2011
Na een jaar duiken in Tanzania en Zuid Afrika vond ik het te gek om mijn eerste Nederlandse brevetten uit te schrijven bij Divesenses. Top weekend gehad!
Edgar
25-04-2011
Hoi Petra,
echt gaaf om na de IDC 2 weken terug dit weekend mijn eerste brevetten uit te schrijven in samenwerking met Divesenses. Voor de andere jongens succes. HIHIHI
Ashlinn
19-04-2011
We hebben van het weekend onze padi gehaald, we hebben les gehad van Stephan. hij geeft super goed les en als je het niet begrijpt dan legt hij het gewoon nog een keer uit, hij is dus erg begrip vol.

deze duikschool is een echt aanrader.

Groetjes Roy en Ashlinn

Jan
12-04-2011
Via deze weg wil ik je nog van harte danken voor de begeleiding tijdens onze IDC afgelopen week.
Het was een zware week, met frustaties, plezier, maar veelal serieus en leerzaam.
Als ik voor mezelf spreek heb ik een heleboel geleerd en ervaring opgedaan. Ik kan zeker Divesenses aanbevelen bij eventuele kandidaten!

Nogmaals hartelijk dank en chapeaux voor je geduld met die mafketels uit Breda!
Tom
12-04-2011
Hoi Petra,

Bedankt voor de zeer goede lessen in het kader van onze instructeurscursus. Iedereen is geslaagd en dat is aan jou te danken. Tot de volgende opleiding!

Groeten,
Tom
Tim
10-04-2011
Hey Petra,

Na ons eerste gesprek over een eventueel te volgen IDC heb je me alleen nog maar enthousiaster gemaakt. Uiteindelijk zijn we met z'n vijven van Duikteam Nederweert een opleiding bij je komen volgen. We zijn na vandaag dan ook 2 Staff Instructeurs en 3 OWSI-Instructeurs rijker.
Onder jouw kundige en zeer enthousiaste leiding hebben we dit allemaal met een goed resultaat af kunnen sluiten.
Ook Jasper, Edgar, Chris, Jan en Harry bedankt voor het aangename gezelschap tijdens deze cursus.
We delen met z'n allen één passie, en dat is duiken. Vandaag hebben we een grote stap gezet om met zijn allen deze passie op steeds meer mensen te kunnen overdragen.
Petra en al de rest BEDANKT voor deze geweldige ervaring!!!
We zien mekaar snel weer, onder of boven water.
Edgar ( Pietertje )
10-04-2011
Petra ,
bedankt voor de goede zorgen , de kennis , het geduld enz.
Het was een geweldige ervaring om deze week klaar gestoomd te worden voor Het I.E. John en Leon ook bedankt voor de hulp.
Voor mijn mede OWSI Collega's na deze week samen : Bedankt en allemaal veel succes.
Leon
10-04-2011
Beste Petra,
vandaag zijn er 8 nieuwe OWSI mannen geslaagd, dankzij jouw goede en enthousiaste begeleiding.
Ik vond het fantastisch om dat te mogen meemaken in het kader van mijn opleiding tot Staff Instr. Alle nieuwe instructeurs: van harte gefeliciteerd en nu aan het werk.....
Erwin
10-04-2011
Petra, bedankt voor alle goede zorgen, kennisoverdracht en de geweldige begeleiding.
Jasper, Tom, Tim, Harrie, Jan, Edgar en Chris, van harte gefeliciteerd met jullie Instructors diploma. Vandaag start de dag van ons nieuwe leven...........Yiehaa
Jasper
10-04-2011

Yes, het is gelukt, PADI heeft er 8 Open Water Scuba Instructors bij. Petra ontzettend bedankt voor de gedegen opleiding tijdens het IDC traject. Wij waren goed voorbereid op het examenweekend en de sfeer was super. Afgesloten met een gezellige BBQ in de zon. Helemaal top.
Ik kijk al uit naar het geven van de eerste cursussen.
Groetjes Jasper
Lia
31-03-2011
Een bijzonder geslaagd kinderfeest. Wat een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met de duiksport. Luisterende enthousiaste kinderen en een evenzo enthousiaste begeleiding. Bedankt en wie weet gaan we als ouders ook aan de slag. Dank. Lia