Philippe Fierens

SSI Divemaster

Na een initiatie in april 2015 was ik direct verkocht / verslaafd / gepassioneerd. Ik moest en wou de wondere onderwaterwereld beter gaan verkennen. De zomer 2015 gebruikte ik om samen met mijn toen 14 jarige zoon onze eerste cursussen te volgen. DiveSenses was voor ons de allerbeste oplossing vanaf dag 1, samen in onze snelheid cursussen kunnen volgen en steeds verder gaan, letterlijk en figuurlijk dieper in deze wondere wereld. 
Anderhalf jaar en meer dan 100 duiken later ben ik trots Dive Master geworden en beleef het grootste plezier om de duikpassie met anderen te delen. Cursussen zal ik ook steeds blijven volgen tot ik anderen nog beter kan overtuigen om de prachtige onderwaterwereld te mogen aanschouwen. Onder water beleef ik een intens gevoel van vrijheid en geluk !
 
Om het met Jacques-Yves Cousteau’s mooie woorden te beschrijven: “When one man, for whatever reason, has the opportunity to lead an extraordinary life, he has no right to keep it to himself. “
Ik heb dan ook het gootste plezier om alle duiken samen met mijn zoon Jack te mogen maken, waar dan ook in de wereld dat we zijn geweest of zullen komen. We hebben een gezamelijke passie waar hij gezien zijn jonge leeftijd nog jaren plezier en werk zal kunnen hebben, en ik alleen maar trots op kan zijn. 
 
Ik heb reeds gedoken in Mauritius, Egypte, Frankrijk, Italie , Benelux en Duitsland, en op de planning staan zeker nog ettelijke bestemmingen zoals onder meer Ijsland tussen de aardplaten, enz