Duikinstructeur, SSI Instructor Training Course, ITC

Leef je droom en word SSI Duik Instructeur. Ervaar hoe geweldig het is anderen te leren duiken, vaardigheden te verbeteren, ervaringen te delen en jouw cursisten te adviseren in de beste duikuitrusting.

Direct nadat je gebrevetteerd bent als Divemaster of DiveControl Specialist kun je al deelnemen aan de ITC, Instructor Training Course of de gecombineerde opleiding. Voordeel is dat je dan perfect voorbereid bent.

Ook als je Divemaster bent van een andere organisatie, kun je deelnemen aan het SSI systeem. Vraag ons naar de Crossover mogelijkheden door een mailtje te sturen.

Als Duik Instructeur kun je bij DiveSenses ervaring opdoen door te werken als freelance Instructeur. Ook heeft DiveSenses een groot netwerk in de wereld en kan jou adviseren bij jouw droombaan met ons Job Placement programma.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Als Instructeur bij ons word je begeleid door ervaren duikinstructeurs en leer je het geleerde van de ITC toepassen met echte cursisten.
Het voordeel van werken bij DiveSenses is dat je heel snel jouw benodigde SSI Specialty Instructor ratings en brevetteringen hebt voor de Advanced Open Water Instructor.
Boek nu jouw opleiding tot SSI Dive Instructor en word duikinstructeur

De Duikinstructeursopleiding incl. Dive Con opleiding:
De ITC is € 1.198,-. Boek je hier

Ben je al SSI DiveCon of gelijkwaardig, dan hoef je allen de Instructeursopleiding te doen en die kost € 999,-. De instructeursopleiding boek je hier.

Er komen nog verdere kosten bij voor lespakketten en SSI fee.
- SSI DiveCon digitale lesmaterialen € 181,50
- SSI Instructeur digitale lesmaterialen € 302,50
- SSI Instructor Package € 72,60
- SSI Certification Printed Card fee € 10,- per pasje
- IE Instructor Examen € 484,-

De algemene informatie met een opbouw van de kosten download je hier

Bijkomende kosten zijn afhankelijk van jouw vooropleiding en instapmoment in SSI.
Mail ons voor een gedetailleerde offerte op maat.

Voorafgaand aan de ITC krijg je een halve dag voorbereiding. Die dag word jou het programma van de ITC toegelicht en krijg je jouw huiswerk mee ter voorbereiding van de ITC. Deze dag is flexibel in te plannen.

Je kunt de ITC volgen in de weekenden of 8 tot 10 dagen aaneengesloten.

De Instructor Training Course laat je alle aspecten van het duiken zien. Lesgeven in het zwembad en buitenwater, theoriepresentaties en begrip krijgen voor de duikindustrie.

Elke dag begin je in het zwembad en geef je een zwembadpresentatie.
Er is ook veel tijd om de basis skills te verfijnen. Net als jij streven wij naar perfectionisme.