Leer duiken en haal je duikbrevet in 3 dagen

Leren duiken dat kan op verschillende manieren.

Het eerste duikbrevet waarmee je zelfstandig met je buddy kunt duiken is het Open Water Diver Brevet. Bij DiveSenses kun je dit duikbrevet al halen in 3 dagen. Bijvoorbeeld in 1 weekend of midweek, of 3 losse dagen. De vaste startdagen zijn dinsdag en vrijdag. Andere dagen zijn altijd mogelijk in overleg.

Leren duiken en je (Junior) Open Water Diver brevet haal je al vanaf 10 jaar.

Kom kennis maken met onze unieke manier van lesgeven en haal je duikbrevet in 3 dagen. Jouw Open water diver brevet is jouw toegangskaartje tot de super mooie onder water wereld.

DiveSenses is zowel PADI center als SSI center. Binnen beide systemen kun je jouw duikbrevet halen. Beide duikbrevetten zijn over de hele wereld geldig en de brevetten worden door beide opleidingssystemen geaccepteerd.

Ervaar dat het halen van je duikbrevet jouw tevens een duiker maakt. Want dat is zowel jouw doel als ons doel, jou laten duiken.

Dit kan op jouw gewenste manier en tempo.

Kun je leren duiken in 3 dagen?

Ja, door onze optimale logistiek, met ons Duikcentrum, Confined water en Buitenwater op 1 locatie, op de Galderse Meren, kan dat.

Je blijft de hele dag op ons Duikcentrum op de Galderse Meren in Breda waardoor je geen tijd kwijt bent met reizen. Als je dan ook in de buurt verblijft? is het heel relaxed.

Het unieke is dat de Galderse Meren zo helder zijn, dat we de zwembad oefeningen in de Galderse Meren kunnen doen. In de winter gebruiken we een zwembad voor de zwembadlessen.

We werken in kleine groepen met maximaal 2 tot 3 personen in het buitenwater. Hierdoor heb je volledige aandacht van de instructeur.

Wil je leren duiken in meer dagen of weken?

Wat als je meer tijd wilt nemen om te leren duiken? Geen probleem. Jij kunt de tijd nemen die jij nodig hebt om de duikopleiding te voltooien. We plannen dan gewoon extra watertijd in en extra dagen totdat we samen van mening zijn dat je jouw duikbrevet gehaald hebt.

Dan ben je pas klaar om zelfstandig in de hele wereld te gaan duiken.

Start nu met jouw duikcursus door aan je gratis online studie te beginnen. Registreer je voor de online theorie door op de banner van SSI in de kolom rechts te klikken.

Wil je al direct het water in? Neem dan contact met ons op: info@divesenses.nl
 
Open Water Diver Duikbrevet - beginners - € 449,-

De Open Water Diver Course is jouw toegangskaartje tot zelfstandig duiken over de hele wereld. Een relaxte opleiding waarin je ook heel veel plezier zult beleven!
Een nieuwe wereld gaat voor je open!

De Open Water Diver Course kost € 449,-
In het SSI systeem betaalt de 2e persoon € 249,-.

Boek hier SSI Open water voor de eerste persoon voor € 449,-
Boek hier SSI Open water voor de tweede persoon voor € 249,-

Boek hier PADI Open water voor € 449,-

Meer informatie over de inhoud van de Open Water Diver opleiding download je hier.
In de informatie vind je ook de medische verklaring die je thuis mag invullen.

De Open Water Diver Course in het kort

De theorie doe je vooraf heerlijk thuis via online studie op je computer of via de App. Jouw Digitale manual krijg je direct na je aanmelding, zodat je goed voorbereid aan jouw opleiding begint.
Registreer je eenvoudig voor de online theorie door op de onderstaande SSI banner te klikken.

Je begint de eerste dag in het zwembad of confined water waar je de vaardigheden leert. Na jouw eerste theorie bespreking duik je 's middags al in de Galderse Meren.
In totaal maak je 4 of 5 buitenduiken.

In combinatie met verblijf bij Van der Valk is dit een heerlijke ervaring. Voor meer informatie over verblijf lees je hier verder.

Heb je vragen, stuur ons gerust een email naar info@divesenses.nl

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now