Van leren duiken tot en met duik instructeur

DiveSenses biedt de duikopleidingen aan van SSI, Scuba Schools International en PADI, Professional Association Diving Instructors.

Ons team van Diving Instructors wil jou graag leren duiken.

Daarnaast vinden we het zeer belangrijk dat je leert duiken om te gaan duiken. Dit klinkt als een open deur. Toch willen we benadrukken dat we jou tot een duiker willen maken. Die plezier heeft te gaan duiken, zowel in de mooie tropische wateren als ook in Nederland.

Bij DiveSenses kun je leren duiken en ook alle vervolgopleidingen volgen tot en met Duikinstructeur en verder.

Ga hier verder naar het overzicht van de duikopleidingen.

DiveSenses is SSI DiveCenter, SSI Instructor Training Center.
DiveSenses is PADI DiveCenter.

Voor al jouw duikopleidingen vul je eerst een medische verklaring in.

Heb je vragen: stuur gerust een mail naar info@divesenses.nl

 
Jouw Duikcursus bij Duikschool DiveSenses

Samen of privé
De duikopleidingen van DiveSenses kunnen in een zeer kort tijdsbestek worden gevolgd door de optimale logistiek. Je kunt je Open water diver brevet al in 3 dagen halen.

Denk je bij jezelf dat je het niet zo snel wilt of kunt leren, praat er gerust met ons over en we kunnen een planning maken die bij jou past.
Lesgeven op maat noemen we dat.

Wij kijken wat jouw vraag is en passen ons graag daarop aan. Wil je bijvoorbeeld leren duiken en vind je het eigenlijk best wel eng, wees gerust, onze instructeurs begrijpen dat en nemen alle tijd voor jou.

Thuisstudie en Online leren
DiveSenses stuurt jou direct na je aanmelding en betaling jouw digitale lespakket toe zodat je meteen al kunt genieten van het duiken. Ook kun je kiezen voor een extra papieren manual. Thuis in je eigen omgeving doe je de theorie online en bekijk je de vele leuke video's en lees je jouw manual.

Zo kunnen we op het divecenter ons vooral concentreren op de watervaardigheden en heerlijk duiken. Je maakt de benodigde examens en je kunt jouw vragen te allen tijde stellen aan jouw instructeur.

Wil je nu al starten, mail ons voor jouw link naar de gratis online theorie,
info@divesenses.nl

Duikprofessional
Ben je al Divemaster en je twijfelt of je Instructeur kunt worden, kom dan zeker met ons praten. We hebben een zeer grote ervaring doordat de Instructor Trainer de afgelopen jaren de meeste Duik Instructeurs in Nederland heeft opgeleid. Praat ook gerust met onze instructeurs en vraag hun naar hun ervaringen. Lees hier verder.

Verblijfsmogelijkheden
Door de unieke combinatie van onze Galderse Meren, verblijfsmogelijkheden, zwembad en buiten water dicht bij elkaar, zijn we in staat alle opleidingen in kort tijdsbestek te doen. Kijk hier verder voor verblijfsmogelijkheden.